laatste loodjes in hope\'s children....
Hallo luitjes....
De laatste dagen hebben in het teken gestaan van klussen...de badkamers afkitten en verven..
nieuwe douche gordijnen ophangen..toiletrolhouders w.c brillen....en het maken van een houtenbankje ...spelletjesdoen met dekids ( die we gemaakt hadden )foto
Tussen door hebben we van de resten van het hout van de bedden rugleuningen gemaakt voor de kapotten stoelen..
Zondag heb ik de laatste kerkdienst bijgewoond aangezien ik aanstaande vrijdag hier weg ga.. ..
Carola en ik hebben nog gezellie op het terras gezeten van het etoscha caffee ( foto)
Kaarten schrijven voor het thuisfront en wat souveniers gekocht..rarara..
en onze gezamelijke laatste yskoffie genuttigd ..want carola is vannacht vertrokken naar windhoek en dan terug naar canada ...
Dus ik ben nu de enige vrijwilliger van overzee.....
er is nog een vrijwillige ( non) hier ..maar die woont hier...
dus het wordt aardig stil.....en nu moet ik s'morgens in mijn eentje broodsmeren voor al die kids ...(met hulp vande kleintjes ) om 5UUr...Ja ja ...ik zo vroeg uit bed de wonderen zijn de wereld nog niet uit hahha
Hee meis
da's toch geen tijd voor een blanke joh! 5 uur:P
wel echt gaaf om dit alles te lezen, alleen ik krijg geen bericht wanneer jij wat schrijft dus loop heel wat achter
wel echt hele kicke verhalen
we kletsen bij als je terug bent!
Hoezo weg ,ik kom je pas 15 februari halen hoor,verder koud in nederland .Ben thuis ook aan het schilderen ,dus laat maar komen die krachten .
Hee Nicole!
Wat is dat snel gegaan! Over een weer vertrek je weer bij de kids? Jammer lijkt me...! Fijn dat je zoveel hebt kunnen doen, maar zou je nu niet langer willen blijven bij die schetige kids?? Gelukkig wachten er thuis ook nog 2 op je he! Tot snel! x Simone
En nou nog flink wat meters maken daar!!! Wat minder kan ook...toch?? Geniet nog van je tijd daar!
Frits
Hey Nicole,
Verhalen klinken goed, idee van het houten plankje staat me wel aan..... sommige mensen verdien wat meer discipline.
geniet er nog van,
groet
rob
Hey Nicole, mooie foto's zeg. erg veel succes bij de kinderen.
Geniet nog van je tijd in Afrika!!
Groeten,
Marco
Hey Nicky,
Eindelijk eens al je reisverhalen gelezen. Leuk joh!! Echt iets om trots op te zijn hoor!!
Geniet nog van je laatste week.
Liefs x Franka