hope children....weeshuis..
Zo afgelopen vrijdag nacht na een reis van 6.30uur met de intercape bus ben ik aangekomen in tsumeb.om 01:30
Francoise en carola en cois hebben met opgehaald .De pastor en een vrijwilliger van het weeshuis.
Het is een hele aparte gemeenschap. Met vrijwilligers pastor en het geloof samen zorgen zij voor de straat kinderen .Gisteren is er een baby geboren.
De moeder woont hier en is pas 13 jaar ,zij was verkracht door haar vader en mishandeld .En woont nu met de baby hier.bij hope's children centre..
Het was een prachgtig gezicht toenmoeder enkind thuis kwamenuit het ziekenhuis en allekinderenhier stonden te zingenomze welkomte heten.
Fotos volgen zo gauw ik een computer heb gevonden met usb aansluiting.
Ik ben vanmorgen mee geweest naar de kerk ...en dat was echt een halelua gebeurtenis.hahahah ik voelde me erg welkom...maar ook erg ongemakkelijk met al die gezichtjes al dat verdriet en ik dat als een van de twee blanken
Vanavanond gaat de pastor met ons de bergen in in tsumeb de zons ondergang bewonderen.
tot de volgende ronde
lieve Nicole,
Zijn toch hele ervaringen zoals je ze nu met eigen ogen ziet. Heftig, zo'n jong meisje verkracht door eigen familie, opgewacht door zingende kinderen!
Er zal een hoop door je heen gaan, veel indrukken.
Geniet vooral van alles, we zijn blij, dat we je via je verslag kunnen volgen!
Lieve, dikke knuffels van ons vijven
Zo pittige ervaringen zo de eerste week. Hoe is het eten daar? lekker?
Ik mis je xxx
he vogels
dat is gvd niet niks nee wat je daar allemaal ziet. wat een cultuurkloof ook, ja dat wist je van te voren maar eenmaal daar zijn sommige dingen misschien beter te bevatten.
in ieder geval de foto's zien er ontzettend gaaf uit, is het klimaat wel een beetje te harden? ik hoop dat het een bier ook een beetje te drinken is, teminste wat is nou lekkerder dan een goed koud biertje na een zware, hete dag.
ja ik praat hier vanuit het welvarende nl dus ja ik ben in die zin naief.
vrouwke veel succes, veel plezier en zorg goed voor jezelf!
groeten vanuit eindhoven
Nou Lian, het bier in Namibie genaamd Windhoek is voortreffelijk!! Ook Savannah-cider is erg goed te pruimen; eigenlijk kunnen we daar wel een voorbeeld aan stellen, hier in NL.
Hee Nick! Xie dat je het goed hebt en eigenlijk voorlopig niet terug wil komen..?! Groot gelijk. Geniet ervan en naai-ze nog he?! hihi.
Greetzzz!